Gebouwverzorging
Een systematische benadering van reiniging

Thumbnail Thumbnail

Een systematische benadering van reiniging

 

Het uiterlijk van harde oppervlakken en vloeren is zeer belangrijk in het algehele beeld van het interieur van een gebouw. Het niet correct onderhouden van harde vloeren en oppervlakken leidt tot snelle verslechtering, slijtage en hoge vervangingskosten.Vaak is het echter moeilijk om de gewenste resultaten qua uiterlijk, bescherming en veiligheid te bereiken met afnemende budgetten, personeelstekorten en tijdgebrek is moeilijk.

 

Wij ontwikkelen complete, eenvoudige en gemakkelijk te implementeren oplossingen die een antwoord bieden op al uw specifieke uitdagingen op het gebied van reiniging en hygiëne. Ons aanbod bestaat uit dagelijkse schoonmaakmiddelen voor alle oppervlakken van uw pand; krachtige heavy-duty schoonmaakmiddelen voor de zwaardere klussen en specialiteiten voor specifieke soorten vuil en vlekken of specifieke hygiëne-eisen. 

 

Building Care

 

In combinatie met de juiste hulpmiddelen, apparatuur en diensten helpen onze Diversey-oplossingen de prestaties en winstgevendheid van uw bedrijf te optimaliseren, zodat u zich kunt concentreren op uw kernactiviteiten:

  • Winstgevende groei – Het levensbloed van uw bedrijf. Diversey biedt oplossingen die u helpen nieuwe klanten te werven, bestaande contracten te optimaliseren, diensten uit te breiden en nieuwe markten te betreden, waardoor u wordt gepositioneerd om succesvol te zijn.

  • Werkkapitaaloptimalisatie – Het beheer van financiële middelen is van cruciaal belang voor winstgevendheid. Diversey helpt u de inkoop te stroomlijnen, de voorraad te verminderen en de onderhoudskosten van uw apparatuur te minimaliseren. Cashflow is van essentieel belang voor uw groei, dus zijn we gedreven om u te helpen uw uitgaven te optimaliseren.

  • Lagere operationele kosten – De geïntegreerde portfolio van Diversey-oplossingen is ontworpen om gebruik, verspilling en kosten terug te dringen. We bekijken de totale kosten van reiniging en arbeid tot voorraden, kwaliteit en kapitaal. Bij elke stap helpen we uw activiteiten slanker, groener en kostenefficiënter te maken.

  • Prestaties en veiligheid van mensen – Het beste uit uw mensen halen en ervoor zorgen dat ze veilig kunnen werken, onderscheidt de goede van de uitstekende werkgevers in de dienstverlenende sector. Diversey neemt veiligheid serieus en ontwerpt producten, training en ondersteuning om letsel te voorkomen voordat het kan ontstaan.

  • Duurzaamheid – Duurzaamheid gaat over drie dingen: mens, milieu en winst. Het gaat om evenwicht. Dit vormt al heel lang onze bedrijfsfocus bij Diversey. Alledaagse zorgen zoals binnenluchtkwaliteit, groene reinigingsmandaten en milieu-impact winnen snel aan belang en beïnvloeden aankoopbeslissingen. Wij helpen u niet alleen te reageren, maar ook te leiden.

  • Continue innovatie – Toeleveringspartners moeten u nieuwe ideeën bieden om uw bedrijf te verbeteren en te laten groeien. Diversey is een wereldleider op het gebied van verzorgingsoplossingen en heeft een brede industriële expertise in de gezondheidszorg, detailhandel, foodservice, horeca, voedselproductie, verpakking en meer. Vertrouw op onze marktkennis, productsystemen, methoden en ondersteuning om u te helpen sneller op weg te gaan naar winstgevende groei.