Diversey Consulting
Versterk uw cultuur inzake voedselveiligheid

Someone wearing blue hospital gloves puts a plate full of salad in a restaurant. Someone wearing blue hospital gloves puts a plate full of salad in a restaurant.
Diversey Consulting

 

Diversey Consulting is de dienstengroep voor voedselveiligheid en risicobeheer van Diversey. 

Door betrouwbare en solide richtlijnen op te stellen voor voedselveiligheid en gezondheid & hygiëne, helpen we u bij het ontwikkelen van een praktisch, realistisch en op risico’s gebaseerd systeem. Een krachtig voedselveiligheids- en infectiepreventiesysteem dat voor u de basis is om de veiligheid van uw gasten en medewerkers te waarborgen. Wij bieden u wereldwijde voedselveiligheids- en risicobeheerdiensten, van het ontwerp van uw managementsysteem, de implementatie en training tot monitoring en auditing.

 


Diversey Consulting in een notendop

Diversey Consulting In A Nutshell


Wereldwijde dekking, lokale deskundigheid

Diversey Consulting heeft ruime ervaring met internationale partners. Met ons wereldwijde netwerk van hoogopgeleide consultants hebben we de capaciteit om grote ketens te bedienen die in veel landen actief zijn. Onze lokale aanwezigheid van regionale consultants zorgt ervoor dat wordt voldaan aan de lokale regelgeving en zakelijke realiteit, terwijl de richtlijnen van het centrale hoofdkantoor van intercontinentale operaties worden gerespecteerd. Het resultaat is een gestandaardiseerde maar toch lokaal maatwerk aanpak

 

Diversey Consulting Map.png


Deskundige begeleiding

Met ons professionele team van dierenartsen, voeding ingenieurs, microbiologen en levensmiddelentechnologen zorgen wij voor een professionele en accurate aanpak.

Met meer dan 1000 klanten in Europa, Amerika, Afrika, het Midden-Oosten en Azië hebben we een breed netwerk van experts in de voedingsindustrie gespecialiseerd in Business to Consumer-sectoren in elke regio. Onze aanpak is om onze klanten voor te lichten, te coachen en te begeleiden bij hun problemen op het gebied van voedselveiligheid en infectiepreventie. Dit wereldwijde netwerk van toegewijde experts heeft een gedegen achtergrond op het gebied van voedselveiligheid, microbiologie en infectiepreventie. Bovendien zijn ze specifiek opgeleid en gekalibreerd voor elk project en vertrouwd met de lokale regelgeving die een uniforme en effectieve aanpak garandeert.

 


Continue verbetering


Onze diensten worden continu bijgewerkt op basis van nieuwe wetgeving, aanbevelingen en inzichten uit de wetenschappelijke wereld en bedrijfsprocessen.


Werken met moderne technologie


We versterken uw gezondheids- en voedselveiligheidscultuur door u de ultieme technologische vooruitgang voor gegevensbeheer te bieden. Met onze zero-paper-aanpak kunt u uzelf bevrijden van data-chaos en bergen papier en volledige controle en transparantie creëren. Onze visie is om vereenvoudiging tot stand te brengen. Meer nauwkeurigheid en minder papierwerk. Krijg operationele inzichten met onze intuïtieve dashboards en helikopterviews over uw voedselveiligheidsactiviteiten, inclusief corrigerende acties die door het systeem worden geactiveerd.

 

Neem contact met ons op en wij helpen je verder!