This is a test This is a test

Milieuvriendelijke Schoonmaakproducten

Zichtbaar Schoon

Met alle milieuvriendelijke reinigingsoplossingen die tegenwoordig beschikbaar zijn - doeltreffendheid, kosten, naleving - is het gemakkelijk om in de war te raken. Er is valt veel te overwegen. Het doel is echter eenvoudig: Uw duurzaamheidsdoelstellingen halen, zorgen voor de veiligheid van uw werknemers en ervoor zorgen dat de schoonmaaknormen worden gehandhaafd.

 

 Wij bieden u een oplossing 

Met het complete SURE professionele schoonmaak assortiment kunt u overstappen op een duurzamere toekomst en uw schoonmaak opwaarderen zonder het uitstekende resultaat, tijd en kosten aan te tasten. 

SURE is ontworpen met het oog op circulariteit. 

Zodat u de hoeveelheid middelen die u aan de natuur onttrekt kunt verminderen en tegelijkertijd de impact op het milieu kunt beperken - Elke dag opnieuw.

Want dat is waar circulariteit om draait.

 

Environmentally friendly cleaning products SURE

 

Duurzame groene schoonmaakproducten 

In een wereld waarin de toenemende vraag de natuurlijke hulpbronnen van de planeet onder druk zet, wordt het voor iedereen belangrijk een deel van de oplossing te zijn.

SURE is ons uitgebreide aanbod van plantaardige, 100% biologisch afbreekbare* schoonmaakproducten, die zijn ontworpen om superieure professionele resultaten te leveren en tegelijkertijd veilig zijn voor mensen en vriendelijk voor het milieu. Onze producten zijn vrij van kunstmatige kleurstoffen, parfums, quats, chloor, fosfaten of oxideverbindingen en zijn geformuleerd om de laagste gevarenklassen te bereiken.

 

plant-based cleaning products SURE

Ontdek ons SURE assortiment op onze e-cataloog

Ontdek het SURE assortiment

 

* Gebaseerd op een onafhankelijke OESO 301B beoordeling. 301B is een wereldwijd erkende aërobe biologische afbreekbaarheidstest die de mate van activiteit van micro-organismen (CO2-evolutie) controleert die gedurende 28 dagen aan een materiaal wordt blootgesteld, wat resulteert in een koolstofgehalte van het materiaal en de biologische afbreekbaarheid van het product.