Persoonlijke verzorging
Omdat ieder moment telt

Thumbnail Thumbnail

Als het op huidverzorging aankomt, weten we dat zelfs kleine dingen een grote impact kunnen hebben, ongeacht uw sector.


Diversey zet zich in voor verandering van de persoonlijke verzorging door voortdurende innovatie en samenwerking met onze klanten. Onze hygiënische oplossingen voorzien in een grote verscheidenheid aan behoeften in verschillende sectoren, waaronder de horeca, foodservice, gezondheidszorg en detailhandel.

 

Een leider in oplossingen voor persoonlijke verzorging

Als het gaat om het gezond houden van uw gasten en medewerkers, is handhygiëne van essentieel belang om schadelijke bacteriën op afstand te houden. Diversey creëert effectieve oplossingen die inspelen op de behoeften en uitdagingen van de ruimtes waarvoor ze zijn ontworpen.

 

Zichtbare activiteiten
We weten dat uw klanten de netheid van uw zichtbare activiteiten als een weerspiegeling van de hygiënestandaarden van de onzichtbare activiteiten beschouwen. Uw benadering van handhygiëne biedt geruststelling en daarom bieden we veilige, hygiënisch afgesloten oplossingen met robuuste antidiefstalsystemen die zorgen voor een consistente beschikbaarheid, lagere totale eigendomskosten en hogere klanttevredenheid om uw merk te beschermen.

 

Onzichtbare activiteiten
Wij willen u in staat stellen om zich te concentreren op uw bedrijf. Daarom ontwerpen we veiligere, eenvoudigere en minder ingrijpende producten voor handhygiëne die naadloos in uw kernprocessen kunnen worden geïntegreerd. Hierdoor kunnen uw medewerkers op elk moment volgens dezelfde hoge normen werken, in verschillende toepassingsgebieden en op verschillende locaties en geografische regio's.

 

Klaslokalen
We weten dat de veiligheid van uw studenten en medewerkers uw hoogste prioriteit is. U begrijpt dat een goede handhygiëne de meest effectieve manier is om de verspreiding van een verkoudheid, de griep en andere infecties op uw school te stoppen. We ondersteunen uw prioriteiten door effectieve oplossingen voor handhygiëne te bieden om de verspreiding van bacteriën te stoppen, terwijl we allergeenvrije producten leveren voor de gezondheid van uw studenten en medewerkers.

 

Gezondheidszorg
We weten dat schone handen levens redden, omdat handhygiëne de meest effectieve stap is om de overdracht van infecties die vermeden kunnen worden te stoppen. We delen uw toewijding om de handhygiëne te blijven verbeteren en bieden daarom oplossingen die u helpen de 5 Momenten voor handhygiëne van de Wereldgezondheidsorganisatie te behalen op het punt van patiëntenzorg.

 

Gastenkamers
We weten dat de producten voor persoonlijke verzorging die u met uw gasten deelt een weerspiegeling zijn van uw waarden en u een kans bieden om de ervaring van uw gasten te verbeteren. We werken nauw samen met onze klanten om visueel aantrekkelijke en zelfs op maat gemaakte oplossingen voor persoonlijke verzorging te ontwerpen, gevuld met merken van wereldklasse die gasten kennen en vertrouwen. We verstrekken ze op manieren die plastic afval verminderen en toonaangevende duurzaamheidsprestaties en superieure gebruikskosten bieden.

 

Vertrouwd productassortiment

Wij beschikken over een sterke portfolio bestaande uit internationale productreeksen om tegemoet te komen aan de unieke behoeften van alle sectoren die we bedienen. Onze klanten komen naar ons toe omdat onze oplossingen betrouwbaar, innovatief en kosteneffectief zijn. Ze blijven bij ons omdat onze service en aandacht voor detail ongeëvenaard blijven.

 

Wereldwijde toegankelijkheid

We zijn actief op zes continenten en zetten ons in om een positieve, duurzame impact te creëren door de levens van mensen over de hele wereld te verbeteren door in te spelen op dringende behoeften in de gemeenschappen waarin wij en onze klanten actief zijn.

 

Soap For Hope™

Meer dan 7 miljoen kinderen sterven elk jaar aan ziekten die kunnen worden voorkomen door eenvoudig de handen te wassen. En elk jaar genereert een typisch hotel met 400 kamers 3,5 ton vast zeepafval. Dat afval wordt gestort of wordt naar een wereldwijde recyclingfaciliteit vervoerd, wat hotels veel geld kost.

Ons Soap for Hope-programma leert gemeenschappen die risico lopen om de zeepresten van de hotels te redden en er nieuwe zeepstaven van te maken.

 

Private Organizations for Patient Safety (POPS) Hand Hygiene

Via ons lidmaatschap van de Private Organizations for Patient Safety Hand Hygiene, een organisatie die is opgezet door de afdeling Service Delivery and Safety van de Wereldgezondheidsorganisatie, willen we onze wereldwijde sterke punten gebruiken om de implementatie van de aanbevelingen van de WHO in verschillende delen van de wereld, waaronder ontwikkelingslanden, te verbeteren. 

 

Samen werken we aan het wereldwijd verminderen van infecties die verband houden met de gezondheidszorg, inclusief antimicrobieel resistente pathogenen.