Internet Of Clean
Transformeer de manier waarop u naar schoonmaken kijkt

Thumbnail Thumbnail

Verbonden reiniging

 

Internet of Clean is een nieuw platform dat op afstand apparatuur, machines en bewerkingen controleert door sensoren gegenereerde gegevens. Door middel van data-analyse is volledig inzicht mogelijk in bewerkingen, dosering en machineprestaties. Het platform beschikt over een digitaal portaal en intuïtieve dashboards waar gebruikers gegevens en trends kunnen bekijken. Deze kwantificeerbare informatie biedt onze klanten waardevol, realtime inzicht in hun activiteiten, geleverd in eenvoudig en snel te interpreteren KPI's. Met dit diepgaande inzicht kunt u uw kwalitatieve normen verbeteren en tegelijkertijd de kosten van schoonmaak- en hygiëneprogramma's verlagen.

 

De echte waarde van het Internet of Clean is om mensen te beschermen tegen voedselvergiftiging en om ziekenhuizen te helpen HAI-kosten te verlagen. Het helpt uw ​​merken te beschermen, de klanttevredenheid te verbeteren, water en energie te besparen, de arbeidsproductiviteit te verhogen en mensen op afstand op te leiden. Internet of Clean zal u, uw kinderen en uw bezittingen beschermen en de schoonmaakindustrie transformeren. Deze onderdelen komen samen om servicemodellen te transformeren van reactief naar proactief en voorspellend. De mogelijkheid om de connectiviteit met deze apparaten te behouden, stelt bedrijven in staat om hun werking op afstand te volgen om de productiviteit, veiligheid en operationele prestaties te verbeteren.  IoC stelt klanten in staat om de productiviteit, operationele prestaties en duurzaamheid te verbeteren.

 

Een nieuwe kijk op service is mogelijk met Internet of Clean. Een operatie die op afstand wordt bewaakt, zorgt ervoor dat problemen kunnen worden geanticipeerd en proactief kunnen worden beheerd, waardoor uitvaltijden worden verminderd. Deze technologieën zullen onze branche beïnvloeden op een manier die we ons nooit hadden kunnen voorstellen. Het zal een revolutie teweegbrengen in de manier waarop we schoonmaken en we meten de uitkomst ervan. Tot de oplossingen die via het Internet of Clean zijn opgenomen, behoren IntelliTrail®-, IntelliDish ™-, IntelliLinen- en Intellibot®-robots.

 

Diversey Learning Management System

Maak leren efficiënter voor uw bedrijf, uw trainers en uw werknemers door hen state-of-the-art leaning management te bieden.

 

Internet of Clean Detailed Version from Diversey on Vimeo.