Preventie van infecties
Verminder risico's. Verbeter uw resultaten.

Thumbnail Thumbnail

Wij bieden bewezen oplossingen om infecties te verminderen en de wereld gezonder te maken.

Onze benadering omvat voortdurende training en middelen om in opkomende behoeften te voorzien, facilitering van bewezen reinigings- en desinfectiepraktijken, en producten die niet alleen de patiëntveiligheid verbeteren, maar ook de productiviteit van het personeel verhogen en de totale zorgkosten verlagen. Elk van deze componenten is van cruciaal belang om continue verbetering te stimuleren.

Uitgebreide portfolio van oplossingen voor infectiepreventie

Diversey heeft producten in verschillende markten, waaronder geïntegreerde oplossingen voor reiniging en desinfectie en een gepatenteerde Accelerated Hydrogen Peroxide® (AHP®) -technologie die snel, effectief, verantwoordelijk en duurzaam is. We bieden een uitgebreide productlijn aan om oppervlakken die door personeel en eindgebruikers worden gebruikt effectief en verantwoordelijk te reinigen en desinfecteren. Onze oplossingen voor infectiepreventie zorgen voor een verhoogde productiviteit en patiëntveiligheid om uiteindelijk veiligere en meer bevredigende zorgomgevingen te creëren.

Oxivir: De regels voor desinfectiemiddelen herschrijven

Oxivir

Oxivir-desinfectiemiddelen bieden een alternatief voor traditionele desinfectiemiddelen door snelwerkende, breedspectrumdesinfectie te leveren met verbeterde reinigingskracht die personeels- en patiëntvriendelijk is en toch zacht voor de meeste oppervlakken is. Het actieve ingrediënt, waterstofperoxide, wordt in slechts enkele minuten na gebruik afgebroken tot water en zuurstof.

Klik hier voor meer informatie.

 

Handhygiëne-oplossingen met IntelliCare: slimmer ontwerp en duurzame zorg

Inzicht in het belang van handhygiëne bij infectiepreventie is de sleutel tot het aanbieden van oplossingen die veilig en bevredigend zijn voor gebruik door het personeel. De IntelliCare-serie heeft 's werelds eerste hybride dispenser en deze contactloze dispenser verhoogt de naleving door naadloos over te schakelen naar de handmatige modus als de batterijen leeg raken.

 

IntelliCare: Slimmer ontwerp en duurzame zorg

IntelliCare

Als 's werelds eerste hybride dispenser verhoogt deze contactloze dispenser de naleving door naadloos over te schakelen naar de handmatige modus als de batterijen leeg raken.

 

 

 

 

 

UV-C-desinfectietechnologie die een snelle, effectieve, draagbare en betaalbare oplossing biedt.

Met behulp van de fysische principes kunnen het lichte frame van Moonbeam™3 en de individueel verstelbare, scharnierende armen in bijna elke hoek worden geplaatst om het UV-C-licht te richten, waardoor verbeterde UV-C-dosering met minder energie mogelijk wordt. Gebruikers kunnen de koppen positioneren om de UV-C-dosering van oppervlakken en apparatuur te optimaliseren. Dit flexibele apparaat kan eenvoudig in een ruimte of faciliteit worden geplaatst om snelle en effectieve desinfectiecycli mogelijk te maken.

 

MoonBeam™3: Een nieuwe kijk op UV-C desinfectie

MoonBeam 3

Een doorbraak op het gebied van gerichte desinfectie. Deze draagbare, krachtige oplossing desinfecteert snel, betrouwbaar en verantwoord. MoonBeam ™3 is ontworpen voor snelle, on-demand desinfectie van oppervlakken in patiëntenkamers, operatiekamers en badkamers en kan worden gebruikt op apparatuur voor patiëntenzorg, armaturen, toetsenborden, monitors en werkstations op wielen (WOW's).