Preventie van uitbraken

Thumbnail Thumbnail

Preventie van uitbraken

Diversey begrijpt de dreiging die uitbraken vormen voor uw klanten, gasten, personeel, patiënten en bezoekers. Onze toewijding aan een schonere, gezondere toekomst weerspiegelt zich in de ondersteuning die we bieden om u te helpen dit risico te minimaliseren en een veilige faciliteit te behouden. Een correcte desinfectie is een belangrijke preventiemaatregel in elk gebouw. Desinfectieproducten die voldoen aan de aanbevelingen van de Centers for Disease Control and Prevention (CDC) en de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) voor de bestrijding van infecties van belangrijke pathogenen op oppervlakken, kunnen helpen om gezondere omgevingen te creëren, de productiviteit te verhogen en de totale kosten te verlagen.

Onze verplichtingen

Beschikbaarheid van middelen

Diversey heeft een aantal middelen gelanceerd om organisaties te helpen bij het beheren van virusuitbraken, waaronder het verstrekken van onderwijs en training voor organisaties met betrekking tot best practices voor reiniging en desinfectie in openbare omgevingen. Alle referentiematerialen weerspiegelen de aanbevelingen van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) en het Centre for Disease Control and Prevention (CDC).

Deskundig advies

De experts van Diversey zijn beschikbaar voor advies over reinigings- en hygiëneprocessen voor ziekenhuizen en openbare ruimtes zoals scholen en kantoorgebouwen. Ons team van experts geeft advies aan vestigingsmanagers die hun desinfectieprotocol willen beoordelen en hun huidige werkwijzen willen verbeteren.

Een goede handhygiëne

Regelmatig de handen wassen met zeep en water of het gebruik van alcoholgel kan de overdracht van ziekten voorkomen.

Diversey Outbreak Prevention: How To Wash Your Hands