Totaaloplossingen ontwikkeld voor de gezondheidszorg door Diversey

Thumbnail Thumbnail

Wij werken met u samen om een veiligere en betere zorgomgeving te creëren


Binnen Diversey begrijpen wij uw kritieke behoeften en uitdagingen, zoals: nosocomiale infecties, uitbraken, personeelskrapte en duurzaamheid, waar u binnen uw zorginstellingen mee wordt geconfronteerd. 

Onze totaaloplossingen zijn erop gericht om de kwaliteit van zorg en ondersteuning van uw bewoners, zorgpersoneel en bezoekers te verhogen. Onze oplossingen beschikken over geïntegreerde producten, processen, trainings- en meetsystemen om niet alleen de resultaten te verbeteren, maar ook het risico op infecties en de totale kosten te verlagen.  

 

Van handhygiëne tot oppervlakte desinfectie, uitbraak controle en infectiepreventie


Het is onze missie om mensen te beschermen en te verzorgen en zorginstellingen te ondersteunen op de kritieke behoeften in de gezondheidszorg met totaaloplossingen voor infectiepreventie, handhygiëne, uitbraak management, reiniging van medische instrumenten en hulpmiddelen.    

 

Infectiepreventie binnen zorginstellingen


Binnen Diversey geloven wij dat schoonmaak en hygiëne essentieel zijn bij het beschermen van levens in een ziekenhuis, verpleeghuis of kleinschalige woonvorm. Preventie van infecties verhoogt de kwaliteit van de zorg en levensduur van uw cliënt. Door goede hygiëne, reiniging, desinfectie van de omgeving en het nemen van de juiste infectiepreventiemaatregelen kunt u het infectierisico en verspreiding van micro-organismen drastisch verlagen. 


Het voorkomen van infecties en het managen van uitbraken is immers topprioriteit voor zorginstellingen! 

Healthcare