Uw vertrouwde partner voor vloerverzorging

Thumbnail Thumbnail

Al meer dan honderd jaar toonaangevend op het gebied van uitgebreide vloerverzorgingsoplossingen.

Diversey onderscheidt zich als aanbieder van oplossingen, geen productaanbieder. Wij ontwerpen innovatieve oplossingen die de prestatieverwachtingen overtreffen en onze klanten helpen hun vloerverzorgingsdoelen te bereiken door jarenlange kennis en leiderschap op het gebied van vloerverzorging.

 

Door innovatieve chemicaliën, toepassingshulpmiddelen, machines en een ongeëvenaarde ondersteuning te combineren, bieden de oplossingen van Diversey duurzamere, betrouwbaardere en betere kwaliteitsresultaten tegen de laagste totale eigendomskosten.

 

Onbetwiste marktleider in commerciële vloerverzorging

Effectieve vloerverzorgingsoplossingen beginnen met het begrijpen van de behoeften van hedendaagse verzorgingsaanbieders. Diversey uw vertrouwde, complete oplossingspartner als enige bedrijf dat een uitgebreid vloerverzorgingsplan biedt met integratie van chemicaliën, toepassingshulpmiddelen, slimme machines, training en ondersteuning. Via onze brede portfolio's en programma's helpen we onze klanten hun vloerverzorgingsdoelen te bereiken met een mooier resultaat, meer efficiëntie en duurzaamheid en meer veiligheid.

 

Hoogwaardige expertise en ondersteuning voor vloerverzorging

Als marktleider definiëren we succes door ons vermogen om onze klanten te helpen hun merk en bedrijfsresultaten te beschermen. Daarom wordt elke oplossing van Diversey ondersteund door onze ongeëvenaarde ervaring, waarbij we optimaal gebruikmaken van onze kennis van vloeronderhoud om het beste ondersteuningsnetwerk in de industrie te bieden.

  • De beste training ter plaatse
  • Programmaontwikkeling op maat
  • Eén-op-één probleemoplossing
  • Veiligheidsprogramma's