Hospitality
Efficiënte en duurzame oplossingen voor verbeterde gasttevredenheid

Thumbnail Thumbnail

Onze expertise en innovatieve benadering met totaaloplossingen helpen om de veiligste, meest efficiënte en duurzame service te leveren.

Uw gasten verwachten een veilige, vlekkeloze, frisgeurende omgeving en een eersteklas ervaring. Als wereldleider in hygiëneoplossingen met een sterke focus op gastvrijheid verbetert Diversey gastervaringen voor een superieure tevredenheid en loyaliteit. Al onze oplossingen zijn gebaseerd op inzicht in uw zakelijke behoeften en uitdagingen.

Image removed.

Het implementeren van gebruiksvriendelijke, effectieve oplossingen zorgt voor consistentie in alle faciliteiten en lost aandachtspunten op die van invloed zijn op uw bedrijfsresultaten, zoals het aantrekken en behouden van gasten, het versterken van uw merk, het beheren van arbeids- en energiekosten en het toepassen van duurzame oplossingen en werkwijzen die veiliger zijn voor het milieu.

Aanbieder van totaaloplossingen voor gastvrijheid

Onze klanten vertrouwen op onze oplossingen omdat we een holistische benadering voor reiniging hanteren, als complete hygiënepartner fungeren en ondersteuning bieden bij elke stap. Wij creëren een uniek schoonmaaksysteem dat bij u past, ongeacht de grootte van uw hotel of horecabedrijf.

Image removed.

Deze oplossingen kunnen worden gemaximaliseerd door onze gastvrijheidsprogramma's:

  • Slim restaurant
  • Duurzame textielverzorging
  • Efficiënte housekeeping

BESPAREN, GROEIEN en BEWAKEN met Diversey

Met het model BESPAREN, GROEIEN en BEWAKEN tilt Diversey de reinigingsactiviteiten in was-, restaurant- en hotelruimtes op een productieve en verantwoorde manier naar een nieuw niveau, terwijl uw prestaties in kaart worden gebracht.

BESPAREN op chemicaliën, arbeid, energiekosten en afval met efficiënte processen en oplossingen.

GROEIEN van de omzet door middel van klantcommunicatie en uitstekende gastervaringen.

BEWAKEN van prestaties en verbeteringen met Internet of Clean-oplossingen.