Retail
Bescherm uw merk

Thumbnail Thumbnail

Wij bieden oplossingen die zijn gebaseerd op expertise en branchespecifieke technologie om uw merk te beschermen en uw bedrijf te laten groeien.

 

Diversey heeft wereldwijd succes in de detailhandel vanwege onze inzichten en begrip van de behoeften van onze klanten. Onze oplossingen zijn een praktische weerspiegeling van onze kennis over uw uitdagingen en de manieren waarop u succes definieert in uw winkels.

 

Operationele efficiëntie
Of het nu gaat om geïntegreerde schoonmaaksystemen met de laagste totale eigendomskosten of training op locatie, wij helpen u geld te besparen door uw investeringen in producten, personeel, middelen en apparatuur te optimaliseren.

 

Klantenervaring
Hygiëne en voedselveiligheid hebben een grote invloed op het behoud van klanten. Daarom richten onze oplossingen zich op essentiële gebieden zoals vloeren, wasruimtes en voedselafdelingen om risico's te beperken en naleving te waarborgen.

 

Duurzaamheid
Een succesvol bedrijf mag niet ten koste gaan van het milieu of de persoonlijke gezondheid. Daarom ondersteunen wij onze klanten met milieuvriendelijke oplossingen op basis van een solide financiële en sociale verantwoordelijkheid.

 

Mensen en veiligheid
Van ongelukken door uitglijden tot herstel na noodgevallen: onze programma's kunnen uw winkels ondersteunen met auditing, verbeterde rapportage en training, verbeterde personeelstevredenheid en fool-proof chemische systemen.

 

What We Do For You

 

Uiterlijk is alles

Wist u dat onvoldoende netheid ervoor zorgt dat ongeveer 50% van de consumenten niet terugkeert naar een winkel? Marktonderzoek leert ons dat de overgrote meerderheid van consumenten rekening houdt met netheid bij hun besluit waar te winkelen. Dit betekent dat het uiterlijk van uw winkels en de oplossingen voor schoonmaak en hygiëne die u gebruikt net zo essentieel zijn als de producten en diensten die u aanbiedt.

 

Customer Reaction

Samenwerken met Diversey voor uw oplossingen voor voedselveiligheid en schoonmaakbeheer is een slimmere investering voor de lange termijn in uw merk, uw bedrijf en uw klanten.