Textielverzorging
Toegevoegde waarde in elke stap van uw wasproces 

Thumbnail Thumbnail

Efficiënte en duurzame oplossingen voor textielverzorging

 

Schoon, fris en zacht textiel voor uw gasten. Beddengoed dat voldoet aan de hoogste hygiëne eisen voor uw patiënten. Verlagen van operationele kosten en duurzaam ondernemen. Waarschijnlijk staan deze zaken voor uw organisatie hoog op de prioriteitenlijst.

Graag verbreden wij uw blik door verder te kijken dan het wassen van textiel alleen. Heeft u bijvoorbeeld wel eens gedacht aan de impact van katoenproductie op onze planeet? En hoe de kwaliteit van uw textiel de levensduur bepaald?

Fabric Care from Diversey on Vimeo.

 

Onze duurzame aanpak

Als wereldwijd actief bedrijf vinden wij de duurzaamheid van al onze oplossingen van het grootste belang. Daarom zijn wij altijd op zoek naar nieuwe en slimmere manieren voor onze klanten om bronnen te besparen en toch betekenisvolle groei te realiseren. Door middel van onze focus op de volledige levenscyclus van linnengoed helpen we bedrijven de levensduur van het linnengoed te maximaliseren om zo uw merk en onze planeet te beschermen. 

Onze experts op het gebied van textielverzorging bieden ondersteuning vanaf de eerste keuze van het linnengoed tot het wassen, tot en met het recyclen. Deze holistische benadering onderscheidt ons van de concurrenten en biedt onze klanten meetbare inzichten en oplossingen die bijdragen aan een betere gastervaring, lagere operationele kosten en een duurzamere bedrijfsvoering.

 

Fabric Care Icons

 

Instructievideo's

Om u op weg te helpen hebben wij verschillende instructievideo's gemaakt. Hier worden onderwerpen behandeld zoals:

  • Welke Persoonlijke beschermingsmiddelen zijn er nodig?
  • Hoe kunt u het beste de was sorteren?
  • Hoe kunt u het beste de wasbeladen?
  • Hoe werkt het drogen?
  • Wat moet u precies schoonmaken?
  • En hoe kunt u specifieke vlekken verwijderen?

Klik hier om de instructievideo's te bekijken