Carrières

Careers Header Careers Header

Het doel van Diversey is om mensen elke dag te beschermen en te verzorgen. Diversey is een pionier en facilitator voor het leven geweest en zal dat altijd blijven. We streven er voortdurend naar om revolutionaire reinigings- en hygiënetechnologieën te leveren die klanten in al onze wereldwijde sectoren volledig vertrouwen bieden.

 

Onze visie is een gezonde en veilige wereld waar mensen vrij zijn om hun leven te leiden.

We geven om iedereen en dat geldt ook voor iedereen die hier werkt.

Kom meer over ons te weten: Explore Diversey

 

 

Kom bij ons en doe met ons mee om elke dag mensen te beschermen en te verzorgen, door baanbrekende toekomstgerichte reinigings- en hygiënetechnologieën.

 

Diversiteit en Inclusiviteit

We hebben een passie voor diversiteit. Onze visie voor Diversey is er één die mensen met verschillende achtergronden en ervaringen verwelkomt, waardeert en vertrouwt als een belangrijke motor van onze groei en succes. We erkennen dat onze toewijding aan diversiteit en inclusie bovenaan begint door onze toewijding door de hele organisatie uit te dragen.

Diversey

Om te garanderen dat we voortdurend wereldwijd toptalent aantrekken, werven en behouden en een inclusieve omgeving koesteren, hebben we wereldwijde en regionale D & I raden die de algemene D & I strategie elk jaar blijven ontwikkelen en implementeren.