Facility Management

Thumbnail Thumbnail

Wij bieden oplossingen die tijd besparen, de winst verhogen en tegelijkertijd meer waarde voor uw klanten creëren.

 

Wij zijn ervan overtuigd dat schoonmaakactiviteiten alleen succesvol kunnen zijn als aan alle behoeften van de belanghebbenden wordt voldaan. Daarom begint elke oplossing van Diversey met inzicht in de behoeften van onze klanten. Als marktleider maken we gebruik van onze ervaring en kennis om nieuwe kansen te creëren die serviceaannemers helpen hun bedrijf uit te breiden.

Value Creation

 

Operationele efficiëntie
We kijken naar de totale schoonmaakkosten, van arbeid tot levering en kwaliteit tot kapitaal, en bieden oplossingen die uw activiteiten slanker, groener en kostenefficiënter maken.

 

Winstgevende groei
Uw succes is afhankelijk van de voortdurende acquisitie van nieuwe klanten en optimalisatie van bestaande contracten. Wij helpen deze doelstellingen te bereiken door middel van best practice-concepten, differentiatie bij de levering en algemene kostenbesparingen.

 

Continue innovatie
Om bedrijven te helpen sneller te werken, innoveren we productsystemen, methodologieën en ondersteuning continu en delen we onze marktkennis om op het juiste moment de juiste oplossingen te bieden.

 

Duurzaamheid
Wij definiëren duurzame oplossingen als oplossingen die direct ten goede komen aan mens, milieu en het bedrijfsresultaat. Of het nu gaat om onze milieuvriendelijke producten, de beste doseer- en verdunningssystemen in hun klasse of doordacht bronbeheer: we streven naar evenwicht in uw bedrijf.

 

Mensen en veiligheid
Door uw teams gemotiveerd en veilig te houden, maakt u het verschil tussen goede en geweldige schoonmaakactiviteiten. Wij nemen veiligheid serieus en bieden hulpmiddelen, training en ondersteuning die letsel helpen voorkomen en taken eenvoudiger maken.

 

Optimalisatie van werkkapitaal
Door de inkoop te stroomlijnen, de voorraad te verminderen en de kosten van apparatuur te minimaliseren, kunnen bedrijven winstgevende efficiëntie in eigen hand nemen. Wij ondersteunen onze klanten met Smart Fleet Management-systemen, financiële oplossingen en slimme tracking en monitoring.

 

Geïntegreerde oplossingen voor facility management

Wij bieden met trots een holistische benadering van reiniging met slimmere, geïntegreerde oplossingen die elk element van facilitaire zorg aanpakken om uw merk en bedrijf te beschermen.

Customer Centric Solutions