Schoonmaakbedrijven

Thumbnail Thumbnail

Diversey kijkt verder dan alleen producten en biedt innovatieve oplossingen die waarde creëren voor leveranciers van facilitaire diensten.

 

Het is in de concurrerende markt van tegenwoordig niet eenvoudig om schoonmaakservice te bieden voor overheidsdiensten. Of het nu gaat om besparingen, duurzaamheid of kwaliteitsprestaties, uw klanten verwachten gewoon meer. Als wereldleider op het gebied van reiniging en hygiëne begrijpen we deze uitdagingen en ontwerpen we oplossingen die u helpen succesvolle schoonmaakactiviteiten uit te voeren. Door de beste chemicaliën, instrumenten en machines te integreren in onze programma's met toegevoegde waarde, helpen wij onze klanten echte operationele efficiëntie te realiseren en uitdagingen aan te gaan met slimmere oplossingen.

 

Ondersteuning voor leveranciers van facilitaire diensten

We beschouwen onszelf als uw partner in succes en werken met u samen om minder te gebruiken en minder afval te produceren, tegen lagere kosten op de lange termijn. Bij elke stap staan wij voor u klaar om u te helpen bij het realiseren van slankere en groenere activiteiten, ondersteund door de beste oplossingen voor gebouwservice.

 

Productoptimalisatie
We bieden ondersteuning bij toepassingen zoals vloerverzorging, toiletverzorging, geurbestrijding, infectiebestrijding en meer, waardoor de consistentie in uw activiteiten wordt gewaarborgd.

 

Speciale ondersteuning
Met 24/7 verkoop-, marketing-, prijs- en technische ondersteuning voor leveranciers van facilitaire diensten, zijn u en uw teams verzekerd van betrouwbare service voor al uw schoonmaakbehoeften.

 

BSC Training School
Wij verzorgen praktische training voor u en uw klanten om de best practices in de industrie en kennis van de nieuwste reinigingstechnologieën te garanderen.

 

Digitale hulpmiddelen
Onze klanten hebben toegang tot onze Digital Tools website voor praktijkgerichte training en productie-informatie via onze eLearning- en eTools-platforms, evenals video's en printmateriaal.

 

Ondersteuning voor LEED-EBOM-certificering
Wij kunnen bijdragen aan het behalen van één vereiste en maximaal zes punten voor een LEED-EBOM-certificering. Dit sluit aan bij ons streven om een ​​echte leider op milieugebied te zijn.