Geïntegreerde chemie oplossingen

Thumbnail Thumbnail

Wij bieden duurzame en geïntegreerde chemische oplossingen waarmee u succesvol op de markt kunt zijn terwijl u tevens tijd bespaart, de winst verhoogt en waarde voor uw klanten creëert.

 

Als toonaangevende wereldwijde leverancier met een uitgebreid assortiment bijzonder effectieve reinigings-, onderhouds- en beschermingsproducten leveren wij systemen voor alle reinigingsaspecten van sanitairruimtes, vloeren en interieurs. Onze productreeksen en systemen garanderen snelheid en efficiëntie, veiligheid en duurzaamheid, verlagen de algehele schoonmaakkosten en bieden u uitzonderlijke resultaten.

 

Met behulp van onze doseer- en verdunningsoplossingen voorkomt u handmatige dosering en overdosering, zodat de kosten aanzienlijk worden verlaagd in vergelijking met het gebruik van traditionele chemie oplossingen. Onze systemen zijn gesloten, waardoor de producten niet kunnen worden gemengd of direct kunnen worden aangeraakt. Dit garandeert een zeer veilige en eenvoudige bediening.

 

De gebruikte chemie formuleringen zijn sterk geconcentreerd, wat leidt tot minder gebruik van chemicaliën, minder verpakkingsafval en minder transport. Dit levert vervolgens aanzienlijke duurzaamheidsvoordelen voor uw bedrijf en waarde voor uw klanten op.