TASKI Intellibot Robotics
Meer productiviteit, minder inspanning

Thumbnail Thumbnail

TASKI Intellibot, de leider in autonome handsfree reiniging

 

De TASKI Intellibot-robots zijn een symbiose van uiterst geavanceerde robot-sensortechnologie met alle eigenschappen van een hoogwaardige reinigingsmachine voor de hoogste klantefficiëntie en de beste totale eigendomskosten.

swingobot2000-efficiency_icons

Krijg de tijd terug die u nodig hebt voor uw hoogste prioriteiten.

 

De autonome reinigingsoplossingen van intellibot fungeren als een extra medewerker. Op deze manier kan de efficiëntie op de reinigingslocatie worden verdubbeld, wat helpt om de stijgende kosten in de schoonmaakindustrie te beheersen. De nieuwe Swingobot 2000 is de oplossing voor veel bedrijven in hun streven om de efficiëntie te verhogen. Naast de economische impact garandeert de nieuwe Swingobot 2000 tevens betrouwbare en hoogwaardige reinigingsresultaten op een duurzame manier.

 

Excellente operationele eenvoud – Als centraal element is het geavanceerde en grote touchscreen volledig gebaseerd op eenvoudige, duidelijke pictogrammen. Ook kan de taal worden gekozen en met de intelligente software kunt u vragen stellen om meer informatie te krijgen over de menu's. Naast de hoge functionaliteit staat ook het aspect veiligheid op het hoogst mogelijke niveau voor gebruiker en milieu.