IntelliLinen
Til de was tot een nieuw niveau

Thumbnail Thumbnail

Til de was tot een nieuw niveau

Onze IntelliLinen-oplossing is de ultieme evolutie in het beheren van uw wasactiviteiten. Bestaande uit een betrouwbaar dispensersysteem met real-time bewakingsmogelijkheden op afstand, geeft het u gebruiksvriendelijke managementinformatie, altijd en overal.

 

IntelliLinen ziet in één oogopslag operationele inefficiënties. Waar het water- en energieverbruik kan worden verminderd. Waar de dosering van chemicaliën consistenter kan zijn, kunnen de niveaus van opnieuw wassen worden verlaagd en kunnen bottlenecks of ondergebruik van machines worden vermeden.

 

Ontdek waar de naleving van hygiëne in het gedrang komt en waar duurzaamheid kan worden aangemoedigd. Met de transparante inzichten van IntelliLinen en het deskundige toezicht van Diversey kunnen onmiddellijk corrigerende maatregelen worden genomen.

 

IntelliLinen from Diversey on Vimeo.

 

De activiteiten kunnen duurzaam en efficiënt worden gehouden terwijl de kwaliteitsprestaties soepel verlopen. Met IntelliLinen kunt u:

  • het opnieuw wassen verminderen
  • wordt de kwaliteit van uw was gegarandeerd 
  • worden uw kosten beheert
  • wordt uw bedrijf 24/7 bewaakt 

 

Image
IntelliLinen Brochure image
Internet Of Clean
IntelliLinen

Onze IntelliLinen-oplossing is de ultieme evolutie in het beheren van uw wasgoed. Bestaande uit een betrouwbaar dispensersysteem met real-time bewakingsmogelijkheden op afstand, geeft het u gebruiksvriendelijke managementinformatie, altijd en overal.