Soft Care Sensations: gedoseerde voorzieningen die uw gasten verzorgen met respect voor het milieu.

Soft Care Sensations geeft een gevoel van kwaliteit en exclusiviteit en verbetert de stijl van elk hotel. Gasten zullen de merken vertrouwen die ze van thuis herkennen. Het ontwerp past bij al uw badkameraccessoires. Het systeem kan worden opgewaardeerd om de uitstraling verder te verbeteren door middel van een hoes die over de fles schuift. Het wandgemonteerde systeem is uitgebreid getest om het gebruiksgemak en de maximale duurzaamheid te garanderen. Wereldwijd proberen groeperingen een strategie te volgen om de milieu-impact van alle wegwerpproducten te verminderen, te beginnen met kunststoffen voor eenmalig gebruik. Soft Care Sensations is een milieuvriendelijk systeem waarmee u het plastic afval aanzienlijk kunt verminderen.

Lapē-collectie: maak van alledaagse momenten een vredige, luxueuze en multi-zintuiglijke ervaring.

Met zijn geurige aroma's op basis van geuren uit de natuur verheft de LAPĒ-collectie alledaagse momenten tot luxueuze, multi-sensorische ervaringen die zijn ontworpen om zowel het lichaam als de geest te verrijken. Eigentijds design, delicate geuren en bestanddelen voor huidverzorging zorgen ervoor dat uw gasten elke keer dat ze uw toilet gebruiken verwend worden en creëren een aangename associatie tussen hun gastervaring en uw etablissement.

SURE handwasmiddel: de kracht van de natuur voor een veilige en duurzame reiniging.

SURE Free handwasmiddel maakt deel uit van een uniek assortiment plantaardige, 100% biologisch afbreekbare professionele producten voor alle reinigings- en persoonlijke verzorgingsbehoeften. SURE Free handwasmiddel is een zacht handwasmiddel dat de huid effectief reinigt en verzorgt. Het is vrij van parfum en kleurstoffen en bevat plantaardige bestanddelen waardoor het een gewetensvolle keuze is voor uw organisatie. SURE Free handwasmiddel heeft een zeer goed veiligheidsprofiel. Het is biologisch afbreekbaar* en vrij van parabenen en andere conserveringsmiddelen.