Food Safety Management Services

Thumbnail Thumbnail
Diversey Consulting


Versterk uw voedselveiligheidscultuur

Diversey Consulting is de professionele afdeling van Diversey gespecialiseerd in Food Safety Management.
Diversey kan uw voedselveiligheidscultuur versterken en een handje helpen naar veiliger voedsel, aangezien hygiëne en voedselveiligheid ongetwijfeld een essentieel onderdeel zijn van het DNA van ons bedrijf.


Binnen Diversey Consulting hebben we een brede expertise in voedselveiligheid en kunnen we slimme oplossingen bieden, van het bouwen van een robuuste voedselveiligheid infrastructuur, via training, tot het monitoren van de effectiviteit van uw voedselveiligheidsprogramma.


Diversey Consulting zal met u samenwerken om de vereisten duidelijk in beeld te krijgen en een uitvoerbaar audit- en trainingsplan op te stellen, of voedsel, water en oppervlakken te bemonsteren en de parameters samen met geaccrediteerde, onafhankelijke laboratoria te analyseren. Vertrouw op ons voor advies, wat uw uitdagingen op het gebied van voedselveiligheid ook zijn.


Wereldwijde dekking, lokale expertise

Binnen Diversey Consulting hebben we brede expertise in voedselveiligheidsbeheer over de hele wereld. Met meer dan 1000 klanten in Europa, Amerika, Afrika, het Midden-Oosten en Azië hebben we een breed netwerk van experts in de voedselveiligheidsindustrie, dierenartsen, microbiologen en voedingsingenieurs, gespecialiseerd in Business to Consumer-sectoren in elke regio. Onze aanpak is om onze klanten voor te lichten, te coachen en te begeleiden bij hun voedselveiligheidsproblemen.

Beoordeling en ontwerp

Diversey Consulting helpt u bij het bouwen van uw voedselveiligheidssysteem. We kunnen u helpen bij het ontwerpen van een voedselveiligheidsprogramma dat uw procedures begrijpt, respecteert en vereenvoudigt. Samen kunnen we brainstormen over een samenhangend, vereenvoudigd en geactualiseerd voedselveiligheidsprogramma. Op basis van uw behoeften, risico's, volledige reeks activiteiten en producten.

Diversey ConsultingWij zijn uw voedselveiligheids coach Implementatie

Implementatie

Uitgebreide en kosteneffectieve trainingsoplossingen. Wij helpen uw personeel bij het implementeren van het juiste voedselveiligheidsgedrag. Bij voedselveiligheid draait alles om het gedrag van mensen. Een goed ingebedde cultuur voor voedselveiligheid draait om houding en proactief zijn. Simpel gezegd: veilig gedrag maakt voedsel veilig. Van coaching op locatie tot een volledige reeks voedselveiligheidstrainingen en e-learningmodules, wij helpen u om uw eigen voedselveiligheids experts te creëren met ons op maat gemaakte trainingsprogramma, afhankelijk van uw behoeften. Of laat u in uw eigen tempo kwalificeren met onze e-Learning-modules voor alle niveaus en doelgroepen: van fundamentele modules voor voedselverwerkers tot vereisten aan hoger management op het gebied van voedselveiligheid. Meer informatie? Link naar Diversey Hygiene Academy.


Verificatie

Krijg een duidelijk inzicht in de status van uw voedselveiligheidssysteem met onze auditingtools. We kunnen de efficiëntie van uw voedselveiligheidssysteem valideren en u de zekerheid geven dat uw bedrijf voldoet aan de voorschriften en normen voor voedselveiligheid. Met een externe audit van uw operatie monitoren we uw netwerk om ervoor te zorgen u voldoet aan de waarden en procedures die in uw hygiënecode of eigen handboek zijn gedefinieerd. Diversey helpt retailers, levensmiddelenbedrijven en foodservicebedrijven bij het uitvoeren van een auditprogramma voor voedselleveranciers om de naleving in de hele toeleveringsketen onafhankelijk te beoordelen.

Daarnaast kunnen onze auditors een pre-audit uitvoeren om te beoordelen in hoeverre ze voldoen aan standaardnormen zoals BRC, ISO 22.000, IFS, ..

 

Laboratoriumanalyse om u te helpen uw voedsel en hygiëne te bewaken

Bereid u voor op audits met een diepgaande laboratoriumanalyse en combineer uw audit met een steekproefplan. Diversey Consulting heeft een wereldwijd netwerk van samenwerkingen met ISO 17025 geaccrediteerde laboratoria voor voedselonderzoek. Dit stelt ons in staat uw complete testprogramma uit te voeren met het testen op voedsel, water en oppervlakken voor microbiologische voedselonderzoeken, voedingsanalyse en chemische analyse.

 

Temperatuurbewaking op afstand – digitale oplossingen om uw warme en koude keten te beheren 

Processen vereenvoudigen, de betrokkenheid bij voedselveiligheid verbeteren en het leven van onze klanten gemakkelijker maken, dat is waar het bij Diversey Consulting om draait. Wij kunnen u helpen met deze uitdagingen en moderne voedselveiligheidsoplossingen bieden om voedselveiligheid naar een hoger niveau te tillen.


Het in stand houden van de koude en warme keten is in de meeste landen een belangrijke wettelijke vereiste. Storingen in koeling of vriezer kunnen leiden tot voorraadverlies met kostbare gevolgen voor de operationele prestaties en reputatie. Temperatuurafwijkingen kunnen ook leiden tot mogelijke gevaren zoals door voedsel overgedragen ziekten. Temperatuurbeheersing is daarom niet alleen een wettelijke verplichting, maar ook een belangrijke pijler van elk voedselveiligheidsmanagementsysteem.


Traditionele handmatige en periodieke metingen en bijbehorende documentatie kunnen nu worden vervangen door volledig geautomatiseerde en veilige methode. Om real-time continue registratie en monitoring van temperaturen te garanderen, biedt Diversey Consulting een online en draadloos temperatuurbewakingssysteem op afstand.

 

Contact Us To Learn How We Can Help