SURE
Natuurlijke kracht voor veilig en duurzaam schoonmaken

Thumbnail Thumbnail

Voor gebouwen die glanzen

Mensen ademen gemakkelijker in gebouwen die worden gereinigd met behulp van onze milieuvriendelijke SURE-reinigingsproducten voor gebouwen. Verminder het gebruik van chemicaliën in uw gebouwen en draag bij aan de gezondheid en het welzijn van werknemers en gasten. Vloeren, muren, glas, badkamers en meer worden op natuurlijke wijze gereinigd met SURE.

 

SURE Interieur- en oppervlaktereiniger

Geconcentreerd universeel reinigingsmiddel voor het reinigen van harde oppervlakken, zoals vloeren, muren, deuren, plafonds en algemene apparatuur.

 

SURE Reiniger en ontvetter

Geconcentreerde ontvetter voor het reinigen van alle sterk vervuilde oppervlakken in de keuken, zoals apparatuur, afzuigkappen, kookplaten en tafels.


SURE Glasreiniger

Gebruiksklare sprayreiniger voor een streeploze reiniging van glas.

 

SURE Badkamerreiniger

Geconcentreerd en zeer effectief product voor dagelijkse en periodieke reiniging van waterbestendige harde oppervlakken in badkamers.

 

SURE Badkamerreiniger en ontkalker

Geconcentreerde dagelijkse reiniger voor alle waterbestendige harde oppervlakken, zoals toiletten, tegels en porselein in badkamers.

 

SURE Toiletreiniger

Gebruiksklare, krachtige reiniger voor het effectief verwijderen van kalkaanslag en andere afzettingen in toiletpotten en urinoirs.

 

SURE Vloerreiniger

Geconcentreerde, laagschuimende reiniger voor alle waterbestendige harde vloeren. Aanbevolen voor alle reinigingsmethoden, inclusief toepassingen met emmers en schrobmachines.

 

QuattroSelect


Het SURE-assortiment is beschikbaar voor QuattroSelect, een zeer efficiënt verdunningsplatform voor middelgrote tot grote gebouwonderhoudsactiviteiten, ontworpen voor meerdere gebruikers en verschillende productvereisten.

  • Efficiënt – levert altijd de juiste verdunning met optimale vulsnelheid
  • Veilig – gesloten, volledig afsluitbaar systeem voorkomt dat gebruikers in contact komen met geconcentreerde chemicaliën
  • Eenvoudig – er worden tot vier geconcentreerde chemicaliën met vier verschillende verdunningen geproduceerd om aan alle dagelijkse reinigingsbehoeften te voldoen
  • Duurzaam – één zak levert tot 2500 liter van hetzelfde product in een kant-en-klaar formaat. Dit betekent besparingen op transport en opslag en minder verpakkingsafval

 

SURE Interieur- en oppervlaktereiniger

100920826-SURE Interior _ Surface Cl. in QS pouch-RGB-300x300px.png

Geconcentreerd universeel reinigingsmiddel voor het reinigen van harde oppervlakken, zoals vloeren, muren, deuren, plafonds en algemene apparatuur in QuattroSelect-zakje voor gebruik met het QS-doseersysteem.

 

SURE Reiniger en ontvetter

100920830-SURE-Cleaner-_-Degreaser-in-QS-pouch-RGB-300x300px.png

Geconcentreerde ontvetter voor het reinigen van alle sterk vervuilde oppervlakken in de keuken, zoals apparatuur, afzuigkappen, kookplaten en tafels in QuattroSelect-zakje voor gebruik met het QS-doseersysteem.

 

SURE Badkamerreiniger

100920822-SURE-Washroom-Cleaner-in-QS-pouch-RGB-300x300px.png

Geconcentreerde dagelijkse reiniger voor alle waterbestendige harde oppervlakken, zoals toiletten, tegels en porselein in badkamers in QuattroSelect-zakje voor gebruik met het QS-doseersysteem.

 

SURE Badkamerreiniger en ontkalker

100920822-SURE-Washroom-Cleaner-in-QS-pouch-RGB-300x300px.png

Geconcentreerd en zeer effectief product voor dagelijkse en periodieke reiniging van waterbestendige harde oppervlakken in badkamers in QuattroSelect-zakje voor gebruik met het QS-doseersysteem.


SURE Vloerreiniger

100920828-SURE Floor Cleaner QS pouch-RGB-300x300px.png

Geconcentreerde, laagschuimende reiniger voor alle waterbestendige harde vloeren in QuattroSelect-zakje voor gebruik met het QS-doseersysteem. Aanbevolen voor alle reinigingsmethoden.

 

SmartDose™

Het SURE-assortiment is ook beschikbaar in SmartDose, een zeer innovatief, draagbaar en handig doseersysteem voor kleine bedrijven, dat alle reinigingsbehoeften ondersteunt. SmartDose verkleint de ecologische voetafdruk in vergelijking met de standaard- en RTU-producten door minder verpakking, product, opslag en transport.

 

  • Effectief – nauwkeurige dosering voor consistente schoonmaakresultaten
  • Efficiënt – dekt alle dagelijkse schoonmaakbehoeften
  • Veilig – gesloten systeem voor maximale veiligheid en kostenbeheersing
  • Eenvoudig – slimme pomp voor verschillende shotgroottes voor het reinigen van wastafels, reinigen met spray of emmer; minimale training van de gebruiker nodig
  • Duurzaam – minder verpakking, opslag en transport in vergelijking met kant-en-klare producten

 

SURE Interieur- en oppervlaktereiniger

100920827-SURE Interior _ Surface SmartDose-1.5L-RGB-300x300px.png

Geconcentreerd universeel reinigingsmiddel voor het reinigen van harde oppervlakken, zoals vloeren, muren, deuren, plafonds en algemene apparatuur, in het SmartDose-systeem voor gebruiksgemak.

 

SURE Reiniger en ontvetter

100919510-SURE Cleaner _ Degreaser SmartDose-1.5L-RGB-300x300px.png

Geconcentreerde ontvetter voor het reinigen van alle sterk vervuilde oppervlakken in de keuken, zoals apparatuur, afzuigkappen, kookplaten en tafels, in het SmartDose-systeem voor gebruiksgemak.

 

SURE Badkamerreiniger

100920823_SURE_Washroom_Cleaner_SmartDose_1.4L.png

Geconcentreerde dagelijkse reiniger voor alle waterbestendige harde oppervlakken, zoals toiletten, tegels en porselein in badkamers, in het SmartDose-systeem voor gebruiksgemak.

 

SURE Badkamerreiniger en ontkalker

 100924870-SURE Washroom Cleaner & Descaler SmartDose-RGB-300x300px.png

Geconcentreerd en zeer effectief product voor dagelijkse en periodieke reiniging van waterbestendige harde oppervlakken in badkamers, in het SmartDose-systeem voor gebruiksgemak.

 

SURE Vloerreiniger

 MU-100920829-SURE_Floor_Cleaner_in_SmartDose-CMYK-20x20cm.jpg

Geconcentreerde, laagschuimende reiniger voor alle waterbestendige harde vloeren, in het SmartDose-systeem voor gebruiksgemak. Aanbevolen voor alle reinigingsmethoden.