SURE
De kracht van de natuur voor veilig en duurzaam schoonmaken

Thumbnail Thumbnail

Voor stralend schone keukens

 

SURE is een totaalpakket een plantaardige 100% biologisch afbreekbare reinigingsmiddelen. Het bevat milieuvriendelijke ingrediënten en biedt veiligheid, duurzaamheid en reinigingskwaliteit. De SURE keukenhygiëne producten gaan elke reinigingsuitdaging aan. Vertrouw op duurzame SURE producten voor het reinigen en/of desinfecteren van vaatwerk, grills, ovens, vloeren en andere keukenoppervlakken.

 

SURE Hand Dishwash

      SURE hand Dishwash

Geconcentreerd handafwasmiddel voor het reinigen van potten en pannen, servies, glas en alle afwasbare bestek. 

 

SURE Interior & Surface Cleaner

SURE Interior Surface Cleaner

Geconcentreerd universeel reinigingsmiddel voor het reinigen van harde oppervlakken, zoals vloeren, muren, deuren, plafonds en algemene apparatuur.

 

SURE Cleaner & Degreaser

       SURE Cleaner Degreaser

Geconcentreerde krachtige ontvetter voor het reinigen van alle sterk vervuilde oppervlakken in de keuken, zoals apparatuur, afzuigkappen, kookplaten en tafels.

 

SURE Descaler

SURE Descaler
Geconcentreerd zuur reinigingsmiddel voor het verwijderen van kalkaanslag uit keukenapparatuur, keukengerei en voor het ontkalken van vaatwasmachines.

 

SURE Glass Cleaner

SURE Glass Cleaner
Gebruiksklare sprayreiniger voor streeploze glasreiniging.

 

SURE Grill Cleaner

SURE Grill Cleaner
Krachtige grill reiniger voor de dagelijkse reiniging van sterk vervuilde oppervlakken, zoals ovens, grills en salamanders.

 

SURE Cleaner Disinfectant

SURE Cleaner Disinfectant
Geconcentreerd desinfectiemiddel voor het reinigen en desinfecteren van alle oppervlakken waar met voedsel wordt gewerkt.

 

SURE Cleaner Disinfectant Spray

SURE Cleaner Disinfectant Spray
Gebruiksklaar desinfectiemiddel voor het reinigen en desinfecteren van alle oppervlakken waar met voedsel wordt gewerkt.

 

SURE Floor Cleaner

SURE Floor Cleaner
Geconcentreerde, mild schuimende dagelijkse reiniger voor alle waterbestendige harde vloeren. Aanbevolen voor alle reinigingsmethoden.

 

Divermite™

Met het Divermite doseersysteem bent u verzekerd van correcte dosering, consistente reinigingsprestaties en perfecte resultaten. Divermite is een wandgemonteerd doseersysteem dat reinigingsproducten veilig en eenvoudig doseert en u grip houdt op de kosten. 

 

  • Effectief – eenvoudige productdosering voor consistente reinigingsresultaten
  • Efficiënt – de doseerknop met langzame afgifte zorgt ervoor dat het product efficiënt wordt gebruikt, zonder overdosering
  • Veilig – dispenser en gesloten verpakking verminderen fouten en vermijden product contact
  • Eenvoudig – met een druk op de knop wordt het product gedoseerd in de kleurgecodeerde flacon
  • Duurzaam – producten gaan volledig leeg, recyclebare pouches

 

SURE Hand Dishwash

101100584-SURE Hand Dishwash Divermite Pouch-1.5L-RGB-300x300px.png

Geconcentreerd handafwasmiddel voor het reinigen van potten en pannen, servies, glas en alle afwasbare gebruiksvoorwerpen in een flexibele Divermite pouch voor gebruik met het Divermite doseersysteem.

 

SURE Interior & Surface Cleaner

100918734-SURE Interior _ Surface Divermite Pouch-1.5L-RGB-300x300px.png

Geconcentreerd universeel reinigingsmiddel voor het reinigen van harde oppervlakken, zoals vloeren, muren, deuren, plafonds en algemene apparatuur in een flexibele Divermite pouch voor gebruik met het Divermite doseersysteem.

 

SURE Cleaner & Degreaser

100919219-SURE Cleaner _ Degreaser Divermite Pouch-1.5L-RGB-300x300px.png

Geconcentreerde krachtige ontvetter voor het reinigen van alle sterk vervuilde oppervlakken in de keuken, zoals apparatuur, afzuigkappen, fornuizen en tafels in een flexibele Divermite pouch voor gebruik met het Divermite doseersysteem.

 

SURE Cleaner Disinfectant

100919220-SURE Cleaner Disinfectant Divermite Pouch-1.5L-RGB-300x300px.png

Geconcentreerd desinfectiemiddel voor het reinigen en desinfecteren van alle oppervlakken waar met voedsel wordt gewerkt in een flexibele Divermite pouch voor gebruik met het Divermite doseersysteem.

 

SURE Floor Cleaner

100919506-SURE Floor Cleaner Divermite Pouch-1.5L-RGB-300x300px.png

Geconcentreerde, mild schuimende dagelijkse reiniger voor alle waterbestendige harde vloeren in een flexibele Divermite pouch voor gebruik met het Divermite doseersysteem. Aanbevolen voor alle reinigingsmethoden.

 

SURE Washroom Cleaner

100919507-SURE-Washroom-Cleaner-Divermite-Pouch-1.5L-RGB-300x300px.png

Geconcentreerde dagelijkse reiniger voor alle waterbestendige harde oppervlakken, zoals toiletten, tegels en porselein in wasruimtes in een flexibele Divermite pouch voor gebruik met het Divermite doseersysteem.

 

SmartDose

Het SURE assortiment is eveneens beschikbaar in SmartDose, een zeer innovatief, draagbaar en handig doseersysteem voor kleinere organisaties dat alle dagelijkse reinigingsbehoeften ondersteunt. SmartDose verkleint de ecologische voetafdruk in vergelijking met standaard- en gebruiksklare-producten vanwege minder verpakkingen, producten, opslag en transport.

 

  • Effectief – precieze dosering voor consistente reinigingsresultaten
  • Efficiënt – voor alle dagelijkse reinigingsbehoeften
  • Veilig – gesloten systeem voor maximale veiligheid en kostenbeheersing
  • Eenvoudig – slimme pomp voor verschillende volumes voor spoelbak-, spray- of emmer-reiniging, minimale training van de gebruiker
  • Duurzaam – minder verpakking, opslag en transport vergeleken met gebruiksklare producten

 

SURE Interior & Surface Cleaner

100920827-SURE Interior _ Surface SmartDose-1.5L-RGB-300x300px.png

Geconcentreerd universeel reinigingsmiddel voor het reinigen van harde oppervlakken, zoals vloeren, muren, deuren, plafonds en algemene apparatuur in SmartDose-systeem voor gebruiksgemak.

 

SURE Cleaner & Degreaser

100919510-SURE Cleaner _ Degreaser SmartDose-1.5L-RGB-300x300px.png

Geconcentreerde krachtige ontvetter voor het reinigen van alle sterk vervuilde oppervlakken in de keuken, zoals apparatuur, afzuigkappen, kookplaten en tafels in SmartDose-systeem.

 

SURE Cleaner Disinfectant

100950555-SURE Cleaner Disinfectant SmartDose-1.5L-RGB-300x300px.png

Geconcentreerd desinfectiemiddel voor het reinigen en desinfecteren van alle oppervlakken waar met voedsel wordt gewerkt in SmartDose-systeem voor gebruiksgemak.

 

SURE Floor Cleaner

 MU-100920829-SURE_Floor_Cleaner_in_SmartDose-CMYK-20x20cm.jpg

Geconcentreerde, mild schuimende dagelijkse reiniger voor alle waterbestendige harde vloeren in SmartDose-systeem voor eenvoudig gebruik. Aanbevolen voor alle reinigingsmethoden.


Onze strikte eisen met betrekking tot doeltreffendheid, gecombineerd met respect voor het milieu en de menselijke gezondheid. Alle producten maken gebruik van plantaardige formules voor een compleet assortiment effectieve, milieuvriendelijke schoonmaakproducten. Nagenoeg de volledige productlijn voldoet aan de strenge criteria voor de  EU ecolabel certificering. De reiningskracht wordt gegarandeerd door strenge testen en zijn gebaseerd op de expertise en wereldwijde ervaring van Diversey bij het ontwikkelen van toonaangevende reinigingsoplossingen.