Room Care
Van check-out tot check-in, elke minuut telt.

Thumbnail Thumbnail

De doorlooptijd moet snel, efficiënt en superieur zijn om de ervaring van uw volgende gast uniek te maken.

Alles wat wij doen is gerelateerd aan de tevredenheid van uw gasten en de duurzaamheid en efficiëntie van uw activiteiten. Om u een voorsprong te geven, hebben we onze zeer succesvolle Room Care™-oplossing een extra boost en opfrisbeurt gegeven.

 

We hebben de prestaties van onze best beoordeelde chemicaliën verbeterd. Ze worden nu allemaal verspreid via beveiligde en gecontroleerde dispensers in hogere concentraties. Snellere, efficiëntere en duurzamere reiniging zonder afbreuk te doen aan de klanttevredenheid of de operationele kosten in gevaar te brengen. Onze geuren zijn nu allemaal geharmoniseerd en ruiken heerlijk. Het eerste waar uw gasten door worden verwelkomd, is de geur van een nieuwe luchtverfrisser voor dagelijks gebruik.  

 

Onze 5 normen voor reinigingsmethoden en het gebruik van de beste hulpmiddelen voor de klus maximaliseren de efficiëntie van onze Room Care™-chemie en helpen de schoonmaak eenvoudig en zonder toepassingsfouten te houden. Eén stofje of een niet-glanzende wastafel zijn een vlek op uw reputatie.

 

Daarnaast hebben we de dagelijkse schoonmaak uitgebreid naar gespecialiseerde reiniging van ruimtes. De tevredenheid van gasten zit hem soms in de details van gereinigde oppervlakken.

 

Ten slotte kan elke hotelkamer volledig worden gereinigd met geconcentreerde chemicaliën met Eco-label die in combinatie met onze nieuwe Room Care™ mand worden gebruikt, die slim en ergonomisch opnieuw werd ontworpen van biologisch afbreekbaar materiaal. De perfecte oplossing voor klanten die hun voetafdruk willen verkleinen en hoge doelstellingen inzake duurzaamheid willen halen.

 

De tweede generatie Room Care™ is nu de standaard voor een premium full-service schoonmaakoplossing.