TASKI ULTIMAXX
Ultieme schrobzuigtechnologie

TASKI ULTIMAXX scrubber drier TASKI ULTIMAXX scrubber drier

Ultieme Intelligentie 

Maximale Prestaties 

 

De TASKI ULTIMAXX schrobzuigmachineserie zorgt voor een nieuwe standaard in ontwerp, constructie en prestaties met geïntegreerde modulaire borsteldektechnologie en een innovatieve set functies.

De ULTIMAXX schrobzuigmachines van TASKI stellen uw organisatie in staat de efficiëntie te verhogen, de kosten te beheersen en reinigingsresultaten te leveren met meetbare productiviteit en granulair inzicht.

Beter, sterker, en slimmer.

 

 

Ongeëvenaarde hygiënekwaliteit en efficiëntie

 

Gegarandeerd de beste reiniging

De TASKI ULTIMAXX geïntegreerde modulaire borsteldektechnologieën zijn geschikt voor elk vloertype, elke vervuilingsgraad en elke reinigingstaak.

Efficiëntie

Ongeacht de omgeving waarin u werkt, TASKI ULTIMAXX geeft u de zekerheid dat u altijd de meest efficiënte combinatie van water en chemicaliën gebruikt.

Hoogste veiligheidsnormen

Met TASKI gepatenteerde Squeegee technologie voor bijna 100% wateropname.

 

Exclusieve functies die uw activiteiten een boost geven

Scrubber Dryer modular cleaning TASKI Intelliscrub technology

 

+ 40 % gebruikstijd met TASKI Intelliscrub

De dynamische, eenvoudig te starten reiniging van IntelliScrub past zich aan de behoeften van uw omgeving aan en geeft u een fantastisch reinigingsresultaat.

 

 

 

 

Srubber Dyrer water savings TASKI Intelliflow technology

 

76% minder water met TASKI IntelliFlow

TASKI IntelliFlow maakt het optimaliseren van de watertoevoer en de dosering van chemicaliën minder arbeidsintensief en optimaliseert beide gemiddeld met 76%.

 

 

 

 

Srubber Dyrer Low noise TASKI Whisper Technology

Laag als 60 dB(A) met TASKI gepatenteerde fluister technologie

Een uniek luchtstroomsysteem dat een optimale aanzuiging en onmiddellijke geluidsdemping garandeert. Uw werking is extreem stil met 63db(A) en met de eco-modus kan het zelfs 60db(A) bereiken.

 

 

TASKI Whisper technology animation

 

 

De technologie om u te versterken

Srubber Dyrer multitouch display TASKI

 

Intuïtief en ergonomisch design

TASKI ULTIMAXX multi-touch display heeft een visuele taal die eenvoudig en gemakkelijk te volgen is. Visuele instellingen zoals schuifregelaars kunnen nauwkeurig worden aangepast en geven toegang tot aanvullende tutorials en een helpfunctie die in de gebruikersinterface is ingebouwd.

Flexibiliteit

De topsnelheid van de TASKI ULTIMAXX van 5 km kan worden aangepast en ingesteld op elk niveau met de bedieningselementen van de machine. De snelheidsinstelling kan ook worden opgeslagen met IntelliKey, zodat elke gebruiker de juiste instelling toegewezen krijgt.

 

Find out more Contact a TASKI EXPERT 

 

 

Altijd schoonmaken en nooit uit het spel

 

 

Srubber Dyrer maintenance TASKI

Predictief onderhoud

Door gebruik te maken van de kracht van datawetenschap biedt TASKI ULTIMAXX voorspellend onderhoud waarbij elk onderdeel wordt gemarkeerd wanneer een potentieel risico opduikt.  Hierdoor verschuift het onderhoud van reactief naar proactief en wordt de stilstandtijd tot een minimum beperkt terwijl de machine altijd klaar staat.

Rechtstreeks aangesloten telemetrie

In combinatie met de nieuwe generatie van IntelliTrail, die een tweerichtingscommunicatie biedt, kunnen TASKI ULTIMAXX service op afstand en software-updates op een zeer eenvoudige manier worden uitgevoerd.

 

De perfecte machineconfiguratie voor uw reinigingsproces en -behoeften

 

Srubber Dyrer Options TASKI

De TASKI ULTIMAXX-reeks biedt een unieke en brede waaier aan mogelijkheden aan aanpassingen om te voldoen aan de hoogste verwachtingen van flexibiliteit. Gebouwd op vijf verschillende borsteldektechnologieën, met verschillende werkbreedtes, worden efficiëntieverbeteringen gecreëerd voor alle toepassingen.

Verder maakt het nieuwe TASKI ULTIMAXX gamma segmentgerichte aanpassingen mogelijk met elementen zoals HEPA-filtratie, snel vullen, of antibacteriële materialen.

Voor welke vloerreinigingsuitdaging u ook staat, TASKI ULTIMAXX levert uitstekende en efficiënte resultaten.

 

Ontdek hoe TASKI ULTIMAXX uw bedrijf kan helpen.
Download uw sectorbrochure.