Oxivir®
Hard voor pathogenen, niet voor mensen

Thumbnail Thumbnail

Oxivir® Powered by AHP® Technology 

Krachtige ontsmettingsmiddelen kunnen vaak behoorlijk giftig zijn. Het doel is om krachtig te blijven en de toxiciteit te minimaliseren. Accelerated Hydrogen Peroxide® (AHP®) beschikt over dit belangrijke evenwicht. Nu is er een alternatief met bewezen doeltreffendheid dat vriendelijk voor eindgebruikers én oppervlakken is. AHP® is een gepatenteerd, synergetisch mengsel van veelgebruikte, veilige bestanddelen die, in combinatie met lage niveaus van waterstofperoxide, de kiemdodende potentie en reinigingsprestaties aanzienlijk verhogen.

 

AHP Oxivir

We hebben een uitgebreide productlijn die is ontworpen om aan alle toepassingsbehoeften te voldoen:

  • gebruiksklare vloeistoffen
  • voorbevochtigde doekjes
  • concentraten

 

Oxivir®-desinfectiemiddelen bieden een alternatief voor traditionele desinfectiemiddelen door snelwerkende desinfectie voor een breed spectrum te leveren met verbeterde reinigingskracht die personeels- en patiëntvriendelijk en toch zacht voor de meeste oppervlakken is. Het actieve ingrediënt, waterstofperoxide, wordt in slechts enkele minuten na gebruik afgebroken tot water en zuurstof.

Oxivir Logo

Effectief in slechts 1 minuut tegen een breed scala aan ziekteverwekkers in de gezondheidszorg, waaronder omhulde en niet-omhulde virussen, gramnegatieve en -positieve bacteriën, tuberculose en schimmels. Oxivir® bindt niet met het materiaal van reinigingsdoeken zoals katoen of microvezel, waardoor het risico van verminderde werkzaamheid door quatbinding wordt geëlimineerd. Om het milieu- en veiligheidsprofiel te verbeteren worden in Oxivir®geen alkylfenolethoxylaten (APE's) of nonylfenolethoxylaten (NPE's) gebruikt. De formuleringen bevatten alternatieve grondstoffen die vriendelijker zijn voor het milieu en al onze Oxivir®-formuleringen zijn vrij van vluchtige organische stoffen (VOS) om de luchtkwaliteit binnenshuis te verbeteren.

 

Oxivir Wipe