Hulpmiddelen voor vloerverzorging

Thumbnail Thumbnail

TASKI UltraPlus stelen en frames 

De telescopische functie zorgt voor dweilen op de juiste werkhoogte, zodat onnodige belasting wordt voorkomen. Ook de zachte rubberen grip maakt het gebruik zeer gebruiksvriendelijk en voorkomt dat de steel verschuift wanneer hij tegen muren of tafels wordt gezet. De robuuste TASKI UltraPlus stelen en frames zijn ontworpen voor een optimale ergonomie en een optimaal reinigingscomfort. 

 

TASKI ProSpeed applicator-hulpmiddel

ProSpeed ​​combineert een ergonomisch ontwerp met snelle applicatie en de garantie voor een perfect resultaat. Hij is ideaal voor elke gebruiker, zelfs als u voor de eerste keer vloerpolish aanbrengt. Hij is eenvoudig te bedienen, perfect uitgebalanceerd en bijzonder wendbaar. Met TASKI ProSpeed ​​worden uw vloeren beschermd met een minimale inspanning aangezien spiervermoeidheid aanzienlijk wordt verminderd in vergelijking met plat dweilen en traditionele dweilmethodes.

  • Schoonmaken en opnieuw vullen is niet meer nodig. Elke zak van 2,5 liter is goed voor tot 140 m2; gooi dan de lege zak weg en schuif er simpelweg een nieuwe in.
  • Ergonomisch gevormd voor minder vermoeidheid van de gebruiker. Onafhankelijke onderzoeken tonen een vermindering van spiervermoeidheid van 54% aan.
  • Brengt de polish gelijkmatig aan voor perfecte resultaten. De padstructuur garandeert een gelijkmatige verdeling, ongeacht de ervaring van de gebruiker.
  • Vermindert chemisch afval en verpakkingsafval. Gesloten, lichtgewicht chemische zak die volledig wordt leeggemaakt.
Floor Cleaning Tools