Commerciële was
Ontwerp de beste wasservice

Thumbnail Thumbnail

Wij bieden oplossingen die aansluiten op uw wasbehoeften en die u helpen uw bedrijfsdoelen te bereiken.

 

Het handhaven van washygiëne en naleving wasnormen vereist een efficiënte levering van producten en diensten. Het ontwerpen van naadloze processen vereist een brede expertise ter ondersteuning van uw technische en operationele behoeften. Onze toonaangevende toepassingsexperts beschikken over meer dan 100 jaar expertise op het gebied van wasgoed en hebben wereldwijd meer dan 1300 tunnelwassers in bedrijf genomen. De Clax MASTER is een modulair platform dat is ontworpen voor elk onderdeel van de wasactiviteiten en levert de expertise en ondersteuning die u nodig hebt om de industriestandaarden te handhaven en de operationele efficiëntie te verbeteren.

Operational EfficiencyCommercial LaundryClax MasterCommercial Laundry

 

 

Onze duurzame aanpak

 

In een wereld waarin we meer hulpbronnen consumeren dan onze planeet produceert, zijn het de bedrijven die investeren in nieuwe, slimmere manieren om bronnen te behouden die echt verschil maken in hun branche. Door onze focus op de volledige levenscyclus van linnengoed helpen wij onze klanten linnen te behouden en het gebruik van hulpbronnen te optimaliseren.

 

Op basis van een holistische benadering waarmee we ons op de markt onderscheiden, ondersteunen onze stoffenonderhoudsexperts klanten vanaf de eerste selectie van het linnengoed, het wasproces tot en met de uiteindelijke verwijdering. Dit gedetailleerde beeld van hun wasactiviteiten geeft onze klanten nieuwe inzichten die de gastenervaring verbeteren, kosten verlagen en duurzaamheid bevorderen.

 

Commercial Laundry