Ga een extra stap verder!

Diversey Shield Program Banner Diversey Shield Program Banner

Ga een stap verder met Diversey Consulting

Als het gaat om voedselveiligheid en voorkomen van uitbraken, zijn de professionals van het Diversey Consulting-team gespecialiseerd is risicobeheer. Binnen Diversey Consulting hebben we een brede expertise op het gebied van voedselveiligheid, gezondheid & veiligheid en risicobeheer. Wij kunnen slimme oplossingen bieden zoals het bouwen van een COVID-19 en voedelveiligheids infrastructuur, door trainingen en het monitoren van de effectiviteit van het programma.

Met ons professionele team van dierenartsen, microbiologen en levensmiddelentechnologen hebben wij een gedegen achtergrond in microbiologie en infectiepreventie. Met onze wereldwijde organisatie kan het Diversey Consulting-netwerk indien nodig wereldwijde programma’s of lokale programma’s implementeren. Onze diensten worden continu bijgewerkt op basis van nieuwe wetgeving, aanbevelingen en inzichten uit de wetenschappelijke wereld en bedrijfsprocessen.

 

COVID_Food_Saftey_Diversey_Shield_0.png


De Food Safety Shield: Biedt innovatieve voedselveiligheidsdiensten en advies

Maak de inspanningen op het gebied van voedselveiligheid zichtbaar met de Food Safety Shield. 

De werkwijze is vrij eenvoudig. De Diversey Consulting-expert werkt met jouw samen om de voedselveiligheidsvereisten te ophelderen, de medewerkers op te leiden en een uitvoerbaar auditplan op te stellen en wordt geupdate wanneer dit vereist is. Wij voeren zelf de audit uit en adviseren eventueel over noodzakelijke verbeteringen. Zodra onze expert het voedselveiligheidssyteem heeft gevalideerd krijgt u de Food Safety Shield en bent u in staat om de voedselveiligheidnaleving op een zeer transparante en zichtbare manier aan te tonen voor de gasten. 

Het programma bestaat uit:

 • Het bouwen aan de voedselveiligheids- infrastructuur en regelgevend advies, de nalevings- en documentatiecontrole en de implementatie van basisprotocollen, HACCP en voedselveiligheidsmanagementsystemen

 • Trainingen voor het bedrijf en jouw  partners in de toeleveringsketen - via onze e-learningmodules of klassikale trainingen en trainingen op de werkplek met behulp van de nieuwste technologieën

 • Auditprogamma’s met 24/7 toegang tot de gegevens zodat je altijd up-to-date bent

 • Laboratoriumanalyse - analyse en rapportage van bemonsteringsprogramma’s om door voedsel overgedragen ziekten te helpen voorkomen

 

Het COVID-19 Safety Shield: implementeer een op maat gemaakt programma

Het operationele ondersteuningsprogramma COVID-19 is ontwikkeld om bedrijven te helpen zich voor te bereiden op en zich aan te passen aan de huidige omstandigheden en om naleving van de lokale gezondheidsautoriteiten en het overheidsbeleid te waarborgen. Dit programma gaat verder dan de standaard desinfectieprogramma’s, door speciaal aandacht te besteden aan het gedrag van mensen met als doel de medewerkers en de klanten te beschermen door de mogelijkheden om een infectie te verspreiden te beperken. Het is een allesomvattend COVID-19 ondersteuningsprogramma van handhygiëne tot gedragsveranderingen, sociale distancing, ventilatie, ontvangst van de goederen tot verbetere schoonmaak- en voedselveiligheidsprotocollen. Dit is een op maat gemaakt programma en leert al je medewerkers om COVID-19 verspreiding te doorbreken. 
 
Dit programma bestaat uit drie pilaren:

 • Het creëren van een aangepast COVID-19 protocol

 • Coaching en e-learning voor de medewerkers

 • Externe audits (optioneel laboratoriumbemonstering) om te verifiëren of alle nieuwe procedures begrepen en geïmplementeerd zijn.

Met dit programma kunnen individuele locaties het goedgekeurde COVID-19 Safety Shield ontvangen na voltooiing van een succesvolle audit om ervoor te zorgen dat het bedrijf veilig is en klaar voor gebruik.


Het verschil van Diversey Consulting:

Het Food Safety Shield en COVID-19 Shield worden geverifieerd en consequent geauditeerd door de experts van Diversey Consulting. Wij zijn een adviesgroep die gespecialiseerd is in oplossingen voor voedselveiligheid, risicobeheer, operationele efficiëntie, compliancemanagement en merkbescherming. 

We helpen om de dagelijkse uitdagingen aan te pakken die betrekking hebben op het beschermen van jouw klanten en gasten en het beheren van risico's binnen het bedrijf, terwijl we tegelijkertijd voldoen aan de complexe wereldwijde omgeving waarin het bedrijf opereert.

 • Diepte en breedte van expertise - oplossingen op het gebied van voedselveiligheid, gezondheid en veiligheid

 • Wereldwijd bereik met lokale specialistische dekking en expertise

 • Geavanceerde technologieën voor audits, training, temperatuurbewaking, administratie en klantenbehoud

 • Jarenlange expertise in foodretail, foodservice, horeca en voedselproductie