Slimme oplossingen
Continue verbetering

Thumbnail Thumbnail

Diversey is wereldleider in hygiëneoplossingen, met specifieke, toonaangevende expertise op het gebied van foodservice

 

Producten en dispenser-systemen

Een reeks producten en systemen geselecteerd om prestaties, veiligheid en eenvoud te garanderen. De oplossingen maken vaak gebruik van geconcentreerde chemische producten met veilige en gemakkelijk te gebruiken verdunningscontroleapparatuur. De dispenser-platforms van Diversey zijn gericht op verdunningscontrole, veiligheid van de medewerkers en gebruiksgemak. De apparatuur wordt onderhouden door Diversey Technical Specialists en wordt gratis aan onze klanten in bruikleen gegeven.

 

Oplossingen voor lease van machines

Diversey begrijpt de omgeving waarin u concurreert en de impact die nieuwe zakelijke oplossingen kunnen hebben bij het verhogen van uw productiviteit en concurrentievermogen. Daarom werken wij samen met onze nationale partners om financieringsoplossingen te bieden om te voldoen aan de doelstellingen van uw bedrijf, uw vaatwasmachines eenvoudig op te frissen of te upgraden, betalingen af ​​te stemmen op het gebruik of flexibiliteit te behouden als uw behoeften veranderen.

 

Service en ondersteuning

Elke installatie van Diversey volgt hetzelfde proces om ervoor te zorgen dat de klantactiviteiten minimaal worden beïnvloed door de wijziging. Er wordt op locatie ondersteuning voor alle apparatuur en chemicaliën geboden en de klantenservice van Diversey werkt 24/7 via onze unieke helpdesk

 

Waarderapportage

Een tijdige en nauwkeurige rapportage is cruciaal voor de activiteiten van Diversey. Onze serviceteams maken gebruik van geavanceerde rapportagetools om huidige en potentiële problemen te beoordelen, te controleren en te rapporteren, terwijl ook over prestatieverbeteringen wordt gerapporteerd.

 

Training en procedures

Elke Diversey-oplossing beschikt over een uitgebreid trainingsprogramma. Of het nu om opstarttraining, periodieke training of op maat gemaakte speciale training of probleemoplossing gaat, het Diversey Technical Operations team garandeert dat uw medewerkers de vereiste kennis hebben om de apparatuur te bedienen en de oplossingen correct te gebruiken.

 

Programma voor restaurantuitstraling

Marktonderzoek* toont aan dat het uiterlijk en de uitstraling van een restaurant van cruciaal belang zijn voor klanttevredenheid, het percentage terugkerende klanten en positieve mond-tot-mondreclame. Daarom is het ook van cruciaal belang voor de winstgevendheid van uw restaurant. Het programma voor restaurantuitstraling van Diversey biedt speciale aandacht aan de behoeften van uw restaurant met betrekking tot de reiniging en het uiterlijk van uw restaurant, en biedt continue verbetering van de schoonmaakresultaten en uiteindelijk klanttevredenheid.

 

Duurzaamheid

Wij zijn ervan overtuigd dat duurzaamheid en een gezond bedrijfsresultaat hand in hand kunnen gaan. Oplossingen die het milieu beschermen zijn nu en in de toekomst winstgevender en staan voor een goede bedrijfsvoering. Tegelijkertijd dragen wij op deze manier onze verantwoordelijkheid voor de gemeenschap, een belangrijk onderdeel van het ethos van Diversey.

Food Service Smart Solutions

 

Diversey biedt klanten een programma met:

  • de beste doseer- en dispenser-systemen in de klasse om de laagste gebruikskosten te garanderen,
  • training op maat, persoonlijk of webgebaseerd op het Diversey e-Learning platform,
  • landelijke service, gericht op het leveren van de beste oplossing. Inclusief de mogelijkheid om voedselveiligheidsaudits uit te voeren.