Hygiëne Academy

Thumbnail Thumbnail
Hygiene Academy

 

De Diversey Hygiëne Academy heeft een cloud-gebaseerde omgeving voor het aanbieden van een e-learning trainingssysteem dat ervoor zorgt dat de medewerkers goed wordt opgeleid en optimaal presteert. Onze trainers bestaan uit een wereldwijd team van experts die alle hygiënetoepassingen begrijpen waarmee onze klanten te maken krijgen in alle sectoren die we bedienen. Deze expertise is de ruggengraat van Diversey, we begrijpen de hygiëne-uitdagingen van onze klanten en we ontwikkelen, beheren en helpen bij het implementeren van de beste oplossingen voor onze klanten.


De belangrijkste doelen van de Diversey Hygiëne Academy zijn:

  1. Stelt hygiënenormen per sector in om te voldoen aan de voorschriften en richtlijnen van autoriteiten zoals de WHO en CDC.

  2. Neemt contact op met belangrijke hygiëne-instituten om ervoor te zorgen dat de voorschriften en richtlijnen in onze branche uitvoerbaar zijn.

  3. De applicatie experts vertalen de hygiënestandaarden naar praktische protocollen en werkplannen voor onze klanten.
  4. Wij stellen Hygiëne Academy-trainingsmateriaal ter beschikking om klanten op te leiden, zodat ze kunnen voldoen aan de regelgeving en hun activiteiten kunnen optimaliseren.

  5. Ondersteund regionale en lokale teams met kritische implementaties bij klanten.

  6. Voegt voortdurend inhoud en innovatief leiderschap toe aan de Diversey Hygiëne Academy, inclusief het hosten van webinars over innovatieve oplossingen en nieuwe lessen in alle sectoren.