SURE®
Natuurlijke schoonmaakproducten

Thumbnail Thumbnail

Vertrouw op de kracht van de natuur

SURE® is een uitgebreid assortiment plantaardige, 100% biologisch afbreekbare* reinigingsproducten die u de professionele schoonmaakresultaten opleveren die u nodig hebt – terwijl ze veilig zijn voor de mens en vriendelijk voor het milieu. SURE® natuurlijke reinigingsproducten bieden veiligheid en duurzaamheid zonder in te boeten op prestaties.

Veilig en duurzaam voor al uw schoonmaakbehoeften

SURE® geeft u de schoonmaakprestaties die u nodig hebt om de gezondheid en het welzijn van uw gasten en werknemers te beschermen, terwijl de reputatie van uw merk beter wordt.

Met milieuvriendelijke bestanddelen uit hernieuwbare bronnen voldoen de SURE® -producten aan al uw dagelijkse vereisten voor keukens, faciliteiten en persoonlijke verzorging.

Natuurlijk en eenvoudig effectief

SURE®-producten bevatten plantaardige bestanddelen die zijn afgeleid van bijproducten van de voedingsindustrie, afkomstig uit suikerbieten, maïs, strozemelen, tarwezemelen en kokosnoot. De producten bevatten geen kunstmatige kleurstoffen, parfums, quats, chloor, fosfaten of oxideverbindingen.

Eenvoudig en veilig voor werknemers

Alle SURE®-producten zijn zo geformuleerd dat ze de laagste gevarenclassificatie halen, u hebt dus geen handschoenen of veiligheidsbril nodig tijdens het schoonmaken.**

De SURE®-producten zijn veilig en gemakkelijk te gebruiken en vereisen geen speciale training voor de gebruiker. Korte gebruikershandleidingen en eenvoudige, kleurgecodeerde labels zorgen voor een correct gebruik van het product.

De SURE®-producten zijn verkrijgbaar in triggerflessen, flessen en blikken, evenals voor de Diversey doseer- en doseersystemen Divermite™, SmartDose™, QuattroSelect™ en Soft Care™. De betrouwbare technologie van de systemen, gecombineerd met een uitgebreid productassortiment, zorgt voor perfecte resultaten voor al uw schoonmaakbehoeften.

Van de experts die u vertrouwt

Diversey is wereldleider in complete industriële en commerciële oplossingen voor hygiëne en sanitaire voorzieningen. Wij begrijpen de uitdagingen waarmee u dagelijks wordt geconfronteerd en hechten veel waarde aan het verbeteren van het leven van mensen met duurzame en effectieve professionele oplossingen.

SURE® staat voor onze wereldwijde inzet voor het leveren van professionele reinigingsproducten die voldoen aan uw strenge eisen voor efficiëntie, met respect voor het milieu en de menselijke gezondheid.

.

* Gebaseerd op een onafhankelijke OESO 301B-beoordeling.

** Behalve het reinigen van ovens met product https://sds.diversey.com

Niet alle producten zijn in alle Europese landen beschikbaar. Niet beschikbaar buiten Europa/MO.