Continue verbetering
Nooit volledig tevreden, altijd op zoek naar verbetering

Thumbnail Thumbnail

Diversey is de wereldleider in hygiëneoplossingen met een specifieke en toonaangevende expertise op het gebied van Hospitality.

 

Training en procedures 

Elke Diversey-oplossing beschikt over een uitgebreid bijbehorend trainingsprogramma. Of het nu om opstarttraining, periodieke training of op maat gemaakte speciale training/probleemoplossing gaat, het Diversey Technical Operations-team zorgt ervoor dat uw medewerkers de vereiste kennis hebben om de apparatuur te bedienen en de oplossingen correct te gebruiken.

 

Waardevolle rapportage

Tijdige en nauwkeurige rapportage is van cruciaal belang voor de activiteiten van Diversey. Onze serviceteams maken gebruik van geavanceerde rapportagetools om huidige en potentiële problemen te beoordelen, te controleren en te rapporteren, terwijl er ook over prestatieverbeteringen wordt gerapporteerd.

 

Doseerplatforms

De doseerplatforms van Diversey zijn gericht op verdunningscontrole, veiligheid van de medewerkers en gebruiksgemak. De apparatuur wordt onderhouden door technische specialisten van Diversey. 

 

Adviesservices

Uitgebreide lokale en internationale ervaring en deskundige toepassingsspecialisten bieden Diversey de mogelijkheid om procedures en interne processen te meten en verbeteringen voor te stellen om de efficiëntie en veiligheid te verhogen.

 

Productsystemen

Een reeks geselecteerde producten en systemen die prestaties, veiligheid en eenvoud garanderen. De oplossingen maken vaak gebruik van geconcentreerde chemische producten met veilige en gemakkelijk te gebruiken verdunningscontroleapparatuur.

 

Installaties en ondersteuning

Elke Diversey-installatie volgt hetzelfde proces om ervoor te zorgen dat de klantactiviteiten minimaal worden beïnvloed door de wijziging. Ondersteuning voor alle apparatuur en chemicaliën wordt op de site geboden en de klantenservice van Diversey is 24/7 bereikbaar. 

 

Duurzaamheid

Wij zijn ervan overtuigd dat duurzaamheid en een gezond resultaat hand in hand kunnen gaan. Oplossingen die het milieu beschermen zijn winstgevender en een goede zakelijke praktijk voor nu en in de toekomst. Tevens stellen ze ons in staat onze verantwoordelijkheid te dragen met het oog op de bredere gemeenschap, een belangrijk onderdeel van het Diversey-ethos.

Hospitality Continuous Improvement

Diversey biedt klanten een programma met:

  • de beste doseersystemen die de laagste gebruikskosten garanderen,
  • op maat gemaakte training, persoonlijk of webgebaseerd op het Diversey e-Learning-platform (inclusief klantspecifieke trainingsvideo's),
  • landelijke service, gericht op het leveren van de beste oplossing voor u. Inclusief de mogelijkheid om voedselveiligheidsaudits uit te voeren.